انگیزه و موفقیتخودشناسیروانشناسی فردی

دیگه تحمل ندارم چیکار کنم ؟

دیگه تحمل ندارم چیکار کنم ! این جمله ایست که احتمالا این روزها زیاد آن را می‌شنوید. امروزه افراد بیشتر از هر زمان دیگری تحت فشار اجتماعی بوده و عوامل فردی نیز به آنها اضافه می‌شود. پس دور از انتظار نیست که دیگر افراد صبر و تحمل خود را از دست داده و احساس کنند که در شرایط سختی گیر کرده‌اند. در واقع زمانی که افراد احساس کنند که تلاش های آنان نتیجه ای نداشته و پیشرفتی حاصل نمی‌شود؛ طبیعتا بی انگیزه و منفعل می‌شود. اما زمانی که فردی چنین جمله ای را به زبان می‌آورد؛ احتمالا کمی برانگیختگی داشته و همچنان امید دارد و می‌خواهد که تلاش کند. به همین دلیل نباید او را به حال خود رها کرد. هر مساله ای که درگیرش هستید؛ بهتراست از منظر یک متخصص نیز بررسی شود. در این زمینه از مشاوره تلفنی استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تحمل نداشتن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

دیگه تحمل ندارم چیکار کنم

اگر شما فردی هستید که در این شرایط قرار گرفته اید و نیاز به کمک دارید؛ باید بگوییم که این مقاله برای شماست. شما احتمالا به دلیل اتفاقی که در زندگی تان افتاده است؛ دوره سختی را پشت سر گذاشته اید؛ اما همچنان موفق نشده اید و حال خوبی ندارید. از طرفی نصیحت های دیگران شما را بیشتر اذیت می‌کنند.

اگر بخواهیم در همین ابتدا، خیلی ساده و کوتاه بگوییم که در این شرایط چه کنید! این است که یک لحظه بیاستید، برای یک لحظه هم که شده احساسات تان را رها کنید. انقدر سخت گیری در مورد این مساله ضروری است؟ انقدر خون دل خوردن لازمه؟ شما مگر میتوانید همه چیز را تغییر دهید؟ پس انرژی تان صرف ناراحتی بی نتیجه نکنید. همین حالا مقاله راه‌های بالابردن آستانه تحمل را بخوانید

علت بروز این حالت در افراد چیست؟

اما چرا دچار چنین حالتی شده اید؟ این موضوع احتمالا یا به محیط اطراف شما برمی‌گردد و یا با وجود خوب بودن همه چیز، شما بازهم احساس ناراحتی و خستگی می‌کنید. هر دو دلیل کاملا منطقی و به جا هستند و باید به آنها پرداخته شود. نکته مهم این است که در ابتدا بتوانید به درستی دلیل را پیدا کنید.

مسائل محیطی

امروزه مسائل اقتصادی بیشتر از هرچیزی افراد را آزرده خاطر کرده است. موضوعی که تا حد زیادی دست شما نیست؛ مگر اینکه بخواهید درآمد خود را بیشتر کنید. دلایل دیگری مانند شکست عاطفی، ابتلا به بیماری های جسمانی، مشکلاتی که با همسر و فرزندان تان دارید و… همگی در اطراف شما اتفاق افتاده و شما را آزرده خاطر می‌کنند.

مسائل درونی

اما گاهی همه چیز در محیط اطراف شما خوب و عادی است؛ اما شما بازهم احساس خوبی نداشته و مثل یک آشتفشانی هستید که هرلحظه ممکن است فوران کند. این خشم و بی تابی درونی، به خودتان برمی‌گردد. ابتلا به بیماری های روانی مختلف، مثل افسردگی است که با شما چنین کاری می‌کند. از این رو نباید از کنار افکار و احساساتی که دارید؛ به راحتی بگذرید.

نشانه های آدم‌های کم‌طاقت | دیگه تحمل ندارم چیکار کنم

اگر حتی مستقیم این موضوع را به کسی نگویید؛ با توجه به نشانه هایی، می‌توان متوجه این حالت در شما شد. برخی از علائمی که به وضوح نشان می‌دهند که دیگر تحمل خود را از دست داده‌اید؛ شامل موارد زیر هستند. برای جلوگیری از بروز پوچی در زندگی کلیک کنید.

  • بی تاب و بی قرار هستید و مدام می‌خواهید کاری انجام دهید
  • نشخوار فکری دارید
  • همواره در حال غر زدن هستید و تصور می‌کنید که با حرف زدن حداقل خالی می‌شوید
  • هرچیز کوچک و بی اهمیتی شما را ناراحت یا عصبانی می‌کند
  • خواب درستی ندارید
  • در برخورد با دیگران تهاجمی عمل می‌کنید

تحمل نداشتن خود را به چه شکل هایی نشان می‌دهید؟

معمولا تحمل نداشتن و لبریز شدن کاسه صبر، در هر فردی خود را به یک شکل نشان می‌دهد. اما در بیشتر موارد، شاهد بروز چنین حالاتی در افرادی هستیم که این جمله را به زبان می‌آورند. در واقع واکنش های افراد، از این موارد، خارج نیست. برای اطلاع از دلایل زود عصبانی شدن کلیک کنید.

🔸بی تفاوتی و بی علاقه شدن

🔸تحریک پذیری و خشم زیاد

🔸احساس کنترل نداشتن و گیر افتادن

دیگه تحمل ندارم دراین زمان ها چه کارهایی باید بکنم؟

غلبه بر تحمل نداشتن

در این مورد خودتان باید دست به کار شوید. چرا که دیگران تنها شما را قضاوت کرده و حالتان را بدتر می‌کنند. البته که مراجعه به فردی درست، اصلا اشتباه نیست و می‌توانند بسیار کمک کننده باشد. اما کارهایی که می‌توانید برای خودتان انجام دهید را در این قسمت توضیح داده ایم.

نباید خودتان را مجبور کنید

اگر دوست ندارید هیچ کاری کنید؛ ناراحت و عصبانی هستید، پس هیچکاری نکنید. بیشتر افراد زمانی که حالشان خوب نیست؛ خودشان را مجبور می‌کنند تا شاد باشند و سریعا از این حال خارج شوند. در صورتی که اینکار بسیار اشتباه بوده و باعث می‌شود تا بدتر شوید.

خودتان را در اولویت قرار دهید | دیگه تحمل ندارم چیکار کنم

همیشه خودتان را در اولویت قرار دهید. این به معنای خودخواهی نیست. بلکه با این حال باید در ابتدا به خودتان گوش داده و به خودتان اهمیت دهید و در مرحله بعدی دیگران را در نظر داشته باشید.

به دنبال راهکار باشید

این جمله را از یاد نبرید که هر مشکلی چاره ای دارد. به جای اینکه روی مشکل تمرکز کنید؛ و یا بلایی که سرتان آمده است. به راهکار فکر کنید. اینکه چه کاری از دستتان ساخته است!

تصمیم گیری | دیگه تحمل ندارم چیکار کنم

زمانی که دقیقا متوجه شدید که مشکل چیست و یا راهکار کدام است؛ باید تصمیم بگیرید. البته که تصمیم گیری در این شرایط دشوار است. اما به طور کلی باید بتوانید به خودتان مسلط شده و یک تصمیم بزرگ و مهم برای زندگی خود بگیرید.

کمک گرفتن از روانشناس

یکی دیگر از اقداماتی که باید در چنین شرایطی انجام دهید؛ این است که به یک روانشناس مراجعه کرده و بروز مجدد آن پیشگیری کنید. مخصوصا اگر این حال را برای مدت زمان زیادی است که تجربه می‌کنید و همواره آن را سرکوب کرده اید؛ باید حتما کمک بگیرید.

روش های فوری حال خوب کن | دیگه تحمل ندارم چیکار کنم

روش های فوری حال خوب کن

علاوه بر روش هایی که در بالا گفته شد؛ برخی از روش ها می‌توانند در کوتاه مدت اثربخش باشند و منجر به بهتر شدن حالتان بشوند. برخی از این روش ها، شامل موارد زیر هستند.

  • گوش کردن به موزیک
  • قرار گیری در معرض نور خورشید
  • قهوه خوردن
  • فرد دیگری را خوشحال کنید
  • تمرینات تنفسی
  • صحبت کردن با دیگران
  • نوشتن

سخن پایانی

اینکه گاهی بی حوصله باشید و یا نتوانید شرایط را تحمل کنید؛ کاملا طبیعی است. اما نباید این احساس برای مدت زمان طولانی ادامه یابد. همانطور که گفته شد دلایل زیادی برای این موضوع وجود داشته و هر فردی هم آن را به روش خودش بروز می‌دهد. پس بهتر است نسبت به این موضوع بی اهمیت نبوده و حتما کاری کنید. در این مورد با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تحمل نداشتن می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دریافت مشاوره