انتخاب مهد و مدرسهکودک

چگونه در مدرسه دوست پیدا کنیم؟

پیدا کردن دوست در مدرسه یکی از اولین اقداماتی است که دانش آموزان انجام می‌دهند. چرا که دانش‌آموز در این محیط نیاز به هم صحبتی با دیگران داشته و باید روابطی داشته باشند. با اینکه در بیشتر موارد گفته می‎شود که داشتن دوستان صمیمی در مدرسه منجر به افت تحصیلی می‌گردد؛ اما باید گفت بیشتر دوستی‌های ماندگار از همین محیط شکل می‎‌گیرند. کما اینکه یک دوست خوب در مدرسه می‌تواند منجر به رقابت سالم و پیشرفت تحصیلی هم بشود. بیشتر دانش آموزان از همان روز اول مدرسه به طور خودکار می‌توانند دوستانی برای خود پیدا کنند. اما به هر حال باید روی این مهارت کار کرده و نسبت به آن بی‌توجه نبود. در این زمینه می‌توان از یک مشاوره تحصیلی نیز کمک گرفت.

برای دریافت مشاوره در زمینه پیدا کردن دوست در مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

پیدا کردن دوست در مدرسه چگونه است؟

چگونگی پیدا کردن دوست در مدرسه

شاید بتوان گفت که مدرسه بهترین مکان برای پیدا کردن دوست است. البته که اینکار برای برخی مانند کابوس بوده و اصلا در آن عملکرد خوبی ندارند. اما دوست پیدا کردن در هر محیطی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و باعث می‌شود تا احساس تنهایی کمتری کنید. شاید به نظرتان خیلی کار سختی باشد که به سراغ فردی بروید و از او بخواهید تا با شما دوست شود. اما این تنها یک روش است. گاهی اصلا نیازی به درخواست کردن نیست. در مواردی مشاهده خواهید که با فردی به قدری نزدیک شده اید که تبدیل به بهترین دوست تان شده است. پروژه های مدرسه این قابلیت را دارند که دوستی های ماندگاری را بدون دردسر ایجاد کنند. پس از این بابت نگران نباشید.

روش هایی که در ادامه در مورد آنها توضیح خواهیم داد می‌توانند در این زمینه بسیار موثر باشند. برای آشنایی با نقش دوست در زندگی کلیک نمایید.

روی اعتماد به نفس خود کار کنید

همانطور که گفته شد؛ گاهی بدون اینکه کاری کنید دوستان خود را پیدا خواهید کرد. اما قطعا فردی که اعتماد به نفس و مهارت های اجتماعی بیشتری داشته باشد؛ دوستان بیشتر و با کیفیت تری خواهید داشت. همین که از فردی بخواهید تا در زمینه ای با شما هم گروهی باشد و یا حتی به شما کمک کند؛ نیاز به اعتماد به نفس دارد. نباید خجالت بکشید و یا خود را دست کم بگیرید. اصلا اشکالی ندارد که طرف مقابل پیشنهاد شما را رد کند. این خدشه ای به شخصیت شما وارد نخواهد کرد. برای اطلاع از انواع مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه کلیک نمایید.

آرام باشید و نفس عمیق بکشید | پیدا کردن دوست در مدرسه

سعی کنید برای دوست پیدا کردن در مدرسه آرامش خود را حفظ کرده و عصبی نباشید. به اینکار به چشم یک وظیفه نگاه نکنید. شما قرار است که مدت زمان زیادی را با این فرد بگذرانید. شاید حتی تا چند سال با او در یک مدرسه باشید. پس در این مورد دقت کرده و اصلا به خودتان فشار نیاورید.

تظاهر نکنید و خودتان باشید

شاید برای پیدا کردن دوست در مدرسه خود را بهتر از چیزی که هستید نشان دهید. اما زمانی که با طرف مقابل صمیمی تر شوید؛ همه چیز آشکار شده و دیگر نمی‌توانید چیزی را پنهان کنید. پس بهتر است از همان ابتدا خودتان باشید. اگر او شما را به خاطر خودتان دوست نداشته باشد؛ دوست واقعی نیست. برای آشنایی با شرایط روز اول مدرسه کلیک نمایید.

اهمیت دادن به ظاهر | پیدا کردن دوست در مدرسه

هیچکس دوست ندارد که در مدرسه با افراد شلخته و کثیف دوست شود. پس به ظاهر و بهداشت خود در این محیط اهمیت بدهید. از طرفی نوع پوشش، روی اعتماد به نفس هم تاثیر دارد. پس هرچه ظاهر بهتری داشته باشید؛ احساس بهتری نسبت به خود داشته و قطعا راحت تر با دیگران ارتباط خواهید گرفت.

کمی از ویژگی های خود بگویید

برای اینکه بتوانید دوستی خود را حفظ کنید؛ باید زمان و انرژی بگذارید و از خودتان از بگویید. این به معنای تعریف کردن از خود به صورت افراطی برای جذب طرف مقابل نیست. اما گاهی در میان همین صحبت ها با طرف مقابل ویژگی های مشترک بیشتری پیدا خواهید کرد.

سوال هایی با جواب های باز بپرسید | پیدا کردن دوست در مدرسه

برای اینکار سر صحبت را با دیگران باز کنید؛ باید سوالاتی با جواب باز از آنها بپرسید و فعالانه به حرف هایشان گوش دهید. طرف مقابل باید احساس کند که حرف هایش برای شما جالب است و می‌تواند روی شما حساب کند. پس فقط زمانی که کار دارید؛ به سراغ آنها نروید.

خوش رو باشید

در اولین برخورد برای پیدا کردن دوست در مدرسه، باید لبخند بزنید و خود را مشتاق نشان دهید. مودبانه صحبت کنید و حتما سلام کنید. حتی می‌توانید کار خوبی برایشان انجام دهید و حسن نیت خود را ثابت کنید.

اگر طرف مقابل مایل نیست اصرار نکنید

یکی دیگر از نکاتی که در پیدا کردن دوست در مدرسه اهمیت دارد؛ اصرار نکردن است. اگر طرف مقابل شما تمایلی به ادامه ارتباط با شما نشان نمی‌دهد و یا گروه خودش را دارد؛ پافشاری نکنید. برای شکل گیری یک رابطه درست، هردو طرف باید انگیزه داشته باشند و تلاش کنند.

فعالیت های مشترک داشته باشید

از دیگر روش هایی که می‌تواند رابطه شما را با دیگر همکلاسی هایتان پررنگ تر کند؛ داشتن فعالیت های مشترک است.

برای مثال با یکدیگر عضو کتابخانه مدرسه شوید و یا در فعالیت های مختلف شرکت کنید. اینکار باعث می‌شود تا تعامل بیشتری با یکدیگر داشته و نزدیک تر شوید.

به سراغ افراد جدید بروید

روش های دوست پیدا کردن در مدرسه

حتی اگر خودتان دوستانی دارید و دیگران را می‌شناسید؛ بازهم می‌توانید به راحتی اینکار را انجام دهید. تنها کافی است که به سراغ افراد جدید بروید؛ با لبخند خودتان را به آنها معرفی کنید و شروع به صحبت کردن در مورد موضوعی کنید که هردویتان در مورد آن اطلاعاتی دارید. حتی می‌توانید به صورت مستقیم از او بپرسید که می‌خواهد زنگ های تفریحش را با شما و دوستان تان بگذراند یا نه!

سخن پایانی

پیدا کردن دوست در مدرسه برای برخی از افراد اصلا کار ساده ای نیست. به همین دلیل تنهایی را ترجیح داده و مشکلات ناشی از آن را به جان می‌خرند. در صورتی که با استفاده از روش هایی که در بالا توضیح داده شد؛ می‌توان با دیگران ارتباط گرفت و به آنها نزدیک شد. تنها باید اعتماد به نفس داشته و از نه شنیدن نترسید. در این زمینه حتی می‌توانید از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه پیدا کردن دوست در مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دریافت مشاوره