ازدواجزوج و خانواده

بوی بد دهان همسر

بوی بد دهان همسر موضوعی بسیار آزارنده و البته حساس است. چرا که شما به راحتی نمی‌توانید در این مورد صحبت کنید و از طرفی او فردی است که همواره در نزدیکی شما بوده و باید زمان زیادی را با او سپری کنید. حتی گاها دیگران شما را از این بابت مسئول می‌دانند که چرا این مسئله را برطرف نمی‌کنید. فراموش نکنید که شاید اصلا او از این موضوع مطلع نبوده و شما باید به او بگویید. اما بیان کردن این مسئله یک طرف و برطرف کردن آن در طرف دیگر قرار دارد. شما به عنوان همسر در هردو آنها نقش داشته و بهتر است به درستی اقدام نمایید. در این مسیر بهتر است از یک مشاوره رابطه نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بوی بد دهان همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

بوی بد دهان همسر

قطعا صحبت کردن در مورد بوی بد دهان همسر کار ساده ای نیست. چرا که احتمالا می‌ترسید که او را ناراحت کنید. اما اینکه او متوجه این موضوع شده و تلاش کند تا علت را پیدا کند؛ به ناراحتی موقتی او می‌ارزد. او بعد از مدتی متوجه دلسوزی شما شده و از این بابت دیگر ناراحت نمی‌شود. برای همه ما پیش خواهد آمد که در مواردی، دهان مان بوی خوشایندی نداشته باشد.

اما گاهی این شرایط همیشگی شده، به شکلی که دیگر تمایل ندارید تا با او صحبت کنید. مشکل زمانی آغاز خواهد شد که همسر شما که نزدیک ترین فرد به شما محسوب می‌شود؛ چنین باشد. اما در ادامه به بررسی دلایل و راهکارهای موثر در این زمینه خواهیم پرداخت. برای اطلاع از شرایط ازدواج با فرد سیگاری کلیک نمایید.

علت بوی بد دهان همسر

علت بوی بد دهان همسر

دلایل مختلفی برای بوی بد دهان همسر وجود دارد. گاهی این موضوع نشانه ای از وجود مشکلی بزرگ تر در بدن است. از این رو اگر همسر این موضوع را پیگیری نماید؛ می‌تواند از بروز بیماری های بیشتر پیشگیری کند. برای آشنایی با دلایل سرد مزاجی زنان کلیک نمایید.

عدم رعایت بهداشت دهان و دندان ها

یکی از رایج ترین دلایل بوی بد دهان همسر، مسواک نزدن و عدم استفاده از نخ دندان و یا شوینده های دهان است. طبیعتا وقتی دیر به دیر مسواک بزنید؛ دهان شما بوی بدی خواهد گرفت.

ابتلا به بیماری لثه یا پوسیده شدن دندانها | بوی بد دهان همسر

از دیگر دلایل بوی بد دهان همسر ، بروز بیماری های لثه یا پوسیده شدن دندانهاست. در این حالت زمانی که دندان خود را پر می‌کنید و با بیماری لثه خود را درمان می‌کنید؛ بوی دهان نیز برطرف خواهد شد.

مصرف دخانیات و الکل

بوی الکل و سیگار برای هیچکس خوشایند نیست. مخصوصا همسرتان که قرار است با شما همبستر شود. از این رو بهتر است مصرف چنین موادی را ترک نمایید.

خوردن برخی از غذاها | بوی بد دهان همسر

بوی برخی از غذاها و خوراکی ها مثل سیر و پیاز برای مدت زمان زیادی در دهان مانده و باعث آزردگی همسر می‌شود. از این رو بهتر است بعد از خوردن چنین غذاهایی از آدامس و مسواک استفاده کنید.

خشک بودن دهان

از دیگر دلایل بوی بد دهان همسر ، می‌توانیم به خشکی دهان اشاره کنیم. افرادی که کم آب می‌خورند و یا در حین خواب دهان شان باز می‌ماند؛ بیشتر احتمال دارد که  چنین حالتی را به صورت مزمن تجربه کنند.

داشتن رژیم غذایی خاص | بوی بد دهان همسر

استفاده از رژیم غذایی خاص و یا روزه گرفتن نیز باعث بروز چنین حالتی می‌گردد. برای مثال با خوردن غذاهای کم کربونات بدن چربی بیشتری سوزانده و منجر به تولید ماده ای به نام کتون می‌گردد که بوی بدی ایجاد می‌کند.

ابتلا به بیماری های معده

در مواردی بوی بد دهان همسر ارتباطی با سلامت دهان و دندان و یا رژیم غذایی ندارد. بلکه به دلیل ابتلا به بیماری های معده مثل ریفلاکس، میکروب معده، زخم معده و … این اتفاق می‌افتد.

مصرف برخی از داروها | بوی بد دهان همسر

مصرف برخی داروها منجر به کاهش بزاق و خشکی دهان می‌شوند و در نهایت بوی بد دهان همسر را ایجاد می‌کنند.

بروز مشکلاتی در دهان، بینی و گلو

زمانی که اختلالاتی در ساختار و یا عملکرد دهان، بینی و گلو وجود داشته باشد؛ باید چنین انتظاری نیز داشته باشیم.

ابتلا به برخی از بیماری ها

ابتلا به بیماری هایی مثل دیابت، عفونت گلو، سینوزیت، برخی از سرطان ها، انسداد روده، نارسایی کبد و کلیه و… می‌تواند منجر به بوی بد دهان همسر گردد.

بارداری

در دوران بارداری تغییرات هورمونی، کمبود آب بدن و خوردن غذاهای مختلف، بوی بد دهان همسر را تشدید می‌کند.

بازشدن مجراهای تنفسی

گشادی مجراهای تنفسی یا برونشکتازی در اثر عفونتو ایجاد شده و از علائم آن بوی بد دهان است.

پیامدهای ناشی از بوی بد دهان همسر

برخی از پس از چندین بار تذکر به همسر دیگر نسبت به این موضوع بی اهمیت شده و تلاشی در این زمینه نمی‌کنند. تنها از همسر خود فاصله گرفته و تلاش می‌کنند تا ارتباط کمتری با او داشته باشند. در صورتی که اینکار تنها پاک کردن صورت مسئله است. این موضوع باعث سردی جنسی و کاهش صمیمیت در میان زوجین شده میزان رضایت از زندگی زناشویی را به شدت کاهش می‌دهد. از این رو بهتر است اگر به همسر خود علاقه دارید؛ حتما به او کمک کنید تا بر این شرایط غلبه کند. برای اطلاع از دلایل بروز تنفر از رابطه کلیک نمایید.

نشانه هایی که دهان شما بو می‌دهد

همانطور که گفته شد در مواردی خود فرد اصلا متوجه نیست که دهانش بوی بدی می‌دهد. اما قطعا دیگران نشانه هایی از خود بروز می‌دهند؛ که می‌توانید متوجه این موضوع بشوید. برای مثال احتمالا دیگران از اینکه نزدیک شما بشوند امتناع کرده و یا حتی فاصله می‌گیرند. تمایلی به هم صحبتی با شما نداشته و یا حتی جای خواب خود را تغییر می‌دهند. در مواردی این موضوع به صورت مستقیم به شما گفته می‌شود. حتی ممکن است به صورت مکرر به شما آدامس تعارف کرده و یا اصرار به خوردن چیزی بکنند.

چگونه به طرف مقابل بگوییم که دهانش بو می‌دهد؟

درمان بوی بد دهان همسر

صحبت کردن در این مورد برای شما سخت خواهد بود. اما اینکار را می‌توان به صورت مستقیم و غیر مستقیم انجام داد. برخی از روش هایی که در این شرایط می‌توانید از آنها استفاده نمایید؛ شامل موارد زیر هستند.

  • تعارف کردن آدامس
  • بوسیدن او به شرط آدامس خوردن
  • تعارف کردن آب
  • صحبت کردن با او در مورد سلامت دهان و دندانها
  • شما وانمود کنید که دهان تان بو می‌دهد
  • مستقیم به او بگویید که از دست او ناراحت هستید
  • به صورت عملی رعایت نکات بهداشتی را به او یاد دهید

سخن پایانی

بوی بد دهان همسر بعد از مدتی می‌تواند شرایط بدی را در زندگی مشترک برای شما ایجاد نماید. چرا که احتمالا نتوانید با او در این مورد صحبت کرده و از طرفی دیگران نیز به شما تذکراتی بدهند. اما فراموش نکنید که این موضوع روی رابطه شما تاثیر خواهد داشت؛ پس باید بتوانید در این زمینه به درستی اقدام کنید. برای حل کردن این موضوع می‌توانید علاوه بر استفاده از روش های بالا از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بوی بد دهان همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دریافت مشاوره