خانوادهزوج و خانواده

چگونه از خانواده همسر گله کنیم (نارضایتی از خانواده همسر)

چگونه از خانواده همسر گله کنیم ؟ همه افراد رودربایستی زیادی با خانواده همسر خود دارند و زمانی که بر سر موضوعی ناراحت هستند؛ به ندرت آن را بیان می‌کنند. در صورتی که این ناراحتی ها روی هم جمع شده و باعث می‌شوند تا به طور کلی از خانواده همسر فاصله بگیرند. به همین دلیل است که در میان گذاشتن گله ها و رفع سوتفاهم ها بسیار بهتر از نگه داشتن آنها پیش خودتان است. اما حتی گله کردن هم آدابی دارد که در صورتی که رعایت نکنید؛ تبدیل به مشاجره و دعوا می‌شود. در این میان باید همسرتان را نیز در نظر بگیرید. حتی می‌توانید در این زمینه با یک روانشناس نیز مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه گله کردن از خانواده همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

چگونه از خانواده همسر گله کنیم

روش های گله کردن از خانواده همسر

همه ما با اینکه شاید خشم زیادی از خانواده همسر داشته باشیم؛ اما زمانی که فرصتی برای گله کردن یا بیان مستقیم خواسته هایمان پیش می‌آید؛ ساکت شده و نمی‌توانیم صحبت کنیم. خود این موضوع دلایل مختلفی دارد که باید بررسی شوند. اما زمانی که زورمان به خانواده همسر نمی‌رسد؛ همسر را مقصر دانسته و به او فشار می‌آوریم.

به همین دلیل است که رابطه دچار مشکل شده و یک سوتفاهم ساده که با حرف زدن، حل می‎شد؛ تبدیل به بحرانی بزرگ می‌شود. از این رو قصد داریم تا در این قسمت در مورد روش هایی حرف بزنیم که می‌توانند در این زمینه موثر باشند. برای آشنایی با چگونگی حفظ حدود رابطه با خانواده همسر کلیک نمایید.

هیچ وقت نباید به صورت مستقیم گله کنید

شاید همیشه صحبت کردن با خانواده همسر و بیان گله ها، کار درستی نباشد. باید این نکته را در نظر داشته باشید که همسر شما بیشتر خانواده اش را می‎شناسد و اگر شما را از اینکار منع کرد؛ بهتر است به حرفش گوش دهید. و یا موضوع ناراحتی تان را با او درمیان گذاشته و از او بخواهید تا این مسئله را حل کند. در این حالت همه چیز بهتر پیش خواهد رفت. برای اطلاع از دلایل بروز اختلاف با خانواده شوهر کلیک کنید.

سعی کنید آرام باشید و لبخند بزنید | چگونه از خانواده همسر گله کنیم

اگر قصد بیان کردن گله خود را به خانواده همسر دارید؛ آرام باشید و خونسردی خود را حفظ کنید. سعی کنید موضوع پیش آمده را مودبانه و با لبخند مطرح نمایید. زمانی که با خشم شروع به صحبت کردن بکنید؛ طرف مقابل نیز گارد گرفته و شروع به بی‌احترامی می‌کند. اصلا ممکن است بحث به جای دیگری کشانده شود. به همین دلیل تا حد امکان اظهارات منفی را به حداقل برسانید.

به حرف های آنها گوش دهید

سعی کنید به حرف های طرف مقابل تان نیز گوش دهید. نمی‎شود حرف خود را بزنید و سپس مکان را ترک کنید. شاید آنها دلایلی بیاورند و حرف هایی بزنند که واقعا منطقی بوده و بتواند ناراحتی شما را برطرف کند. از این رو هیجانی رفتار نکرده و به آنها نیز اجازه صحبت کردن بدهید.

خواسته خود را واضح بیان کنید | چگونه از خانواده همسر گله کنیم

افراد از دیگران گله می‌کنند؛ به این دلایل که خواسته ای دارند. اما گاهی این گله شبیه به غر زدن شده و دقیقا معلوم نیست که شما از طرف مقابل خود چه می‌خواهید. آیا خواستار احترام بیشتری در خانواده همسر هستید؟ آیا نیاز دارید تا از شما عذرخواهی شود و یا رفتاری را تغییر دهند. بهتر است در حین گله کردن، به صورت مستقیم بگویید که دقیقا چه می‌خواهید.

بیان کردن کردن گله در فضایی باز و دوستانه

برای گله کردن از خانواده همسر باید مکان و زمان مناسبی را انتخاب کنید. جوری صحبت کنید که طرف مقابل هم احساس امنیت کرده و حرف بزند. سعی کنید جایی را خلوت باشد و افراد زیادی حضور نداشته باشند.

همسرتان را مقصر ندانید | چگونه از خانواده همسر گله کنیم

فراموش نکنید که همسر شما مقصر نیست. اگر چیزی شما را ناراحت کرده است؛ از طرف خانواده او بوده و نه خود او. حق دارید اگر از او توقع داشته باشید تا طرف شما باشد. اما نباید او را به جای خانواده اش توبیخ کنید.

با همسرتان نیز همفکری کنید

پیش از اینکه در این زمینه صمیم قطعی خود را بگیرید؛ با همسر خود مشورت کرده و نظر او را نیز بپرسید. شاید او راه بهتری را به شما پیشنهاد داد. اگر بدون همفکری با او اقدام کنید؛ همسر را نیز از خود خواهید رنجاند.

پل های پشت سرتان را خراب نکنید | چگونه از خانواده همسر گله کنیم

در حین گله کردن از همسر، باید این نکته را نیز در نظر داشته باشید که شما بازهم آنها را ملاقات کرده و حتی ممکن است خواسته هایی داشته باشید. نباید تمام خوبی هایی که در گذشته به شما کرده اند را نادیده بگرید و به آینده نیز فکر نکنید.

نکات طلایی در گله کردن از خانواده همسر

نکات طلایی در گله کردن از خانواده همسر

علاوه بر مواردی که در بالا گفته شد؛ نکات دیگری نیز در این مورد وجود دارد که در صورت رعایت کردن آنها، هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد آند.

در ابتدای صحبت قصد و نیت خود را بگویید: باید پیش از گله کردن، بگویید که نیت تان خیر است و می‌خواهید سوتفاهمی ایجاد نشود و به دنبال قهر و دعوا نیستید.

خودتان را جای همسرتان بگذارید: قطعا همسرتان نیز از شرایط پیش آمده خوشحال نیست. پس خود را جای او گذاشته و در برخورد با خانواده اش محتاط باشید.

اطمینان حاصل کنید که مشکل پیش آمده ناشی از توقعات شما نیست: گاهی این شما هستید که توقعات زیاد و غیر واقعی دارید. در واقع آنها هیچ بی‎احترامی به شما نکرده اند. پس مطمئن شوید که توقع شما به جاست.

بدانید که بدگویی با گله کردن متفاوت است: گله کردن با بدگویی و توهین متفاوت است. مرز باریکی میان این دو وجود دارد که باید مراقب باشید آن را رد نکیند.

سخن پایانی

طبیعتا بیان کردن ناراحتی و گله کردن از خانواده همسر برای همه افراد ساده نیست. واکنش افراد نیز نسبت به این موضوع متفاوت است. پس باید بسیار دقیق و محترمانه اینکار را کرده و همسرتان را نیز در نظر داشته باشید. در این زمینه حتما با یک روانشناس نیز مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه گله کردن از خانواده همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دریافت مشاوره