مشاوره ترک اعتیاد تلفنی
مشاوره ترک اعتیاد تلفنی از جمله خدمات درمانی بسیار مفیدی است که میتواند به افراد درگیر سوءمصرف مواد و خانواده آنها کمک کند چرا که بسیاری از افراد به دلیل ترس از آبرو و دلایلی مشابه برای مدتهای طولانی اعتیاد خود یا عزیزانشان را پنهان میکنند. همین امر باعث میشود زمانی برای ترک مراجعه کنند که اعتیاد شدت یافته و آسیبهای زیادی پدید آمده است. مشاوره ترک اعتیاد تلفنی به شما این امکان را میدهد که موانع گفته شده را از پیش روی خود بردارید و آزادانهتر مشکل خود را مطرح کنید. ما در ادامه به توضیحات بیشتری در مورد مشاوره ترک اعتیاد تلفنی پرداختهایم. برای کسب اطلاعات کاملتر تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
مشاوره ترک اعتیاد چیست؟
مشاوره اعتیاد نوعی از خدمات روانشناسی است که در مورد مسائلی نظیر علائم اعتیاد، علائم محرومیت از مواد، انواع روشهای درمانی نوین در زمینه ترک و راهکارهای ناکارآمد در این زمینه به شما اطلاعات میدهد. همچنین شما به کمک جلسات مشاوره ترک اعتیاد میتوانید علل و ریشههای روانی درگیری با اعتیاد را بشناسید و روشی را برای درمان انتخاب نمایید که بیشترین تناسب را با مشکلاتتان دارد. جهت دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.
لزوم کمک گرفتن از مشاوره ترک اعتیاد
بسیاری از افراد به دلیل استفاده از روشهای منسوخ شده در ترک اعتیاد مکررا در کنار گذاشتن مواد مخدر شکست میخورند و همین امر با تخریب اعتماد به نفس آنها به مرور باعث میشود اعتیادشان شدت بگیرد و هرچه بیشتر در این مشکل فرو بروند. این در حالی است که امروزه روشهای نوینی برای ترک اعتیاد ابداع شدهاند که به افراد کمک میکنند به طور بنیادی ریشههای گرایش به مصرف مواد را در خود بشناسند و بتوانند به طور موثر فرایند درمان را طی کنند.
از جمله این روشها میتوان به درمانهای دارویی نظیر متادون درمانی و انواع درمانهای روانشناختی نظیر رواندرمانی فردی، گروه درمانی و خانواده درمانی اشاره کرد. اگر شما بتوانید از ابتدا راه درستی را برای ترک انتخاب کنید میتوانید از آسیبهای شدیدتر اعتیاد پیشگیری کرده و راحت تر وابستگی خود را از بین ببرید. جهت شروع درمان و ترک اعتیاد کلیک کنید.
مشاوره ترک اعتیاد تلفنی
مطرح کردن مشکل اعتیاد با یک متخصص برای همه افراد کار آسانی نیست. برخی افراد از ترس آبرو یا به خاطر ترس از قضاوت شدن مدتهای طولانی مشکل خود را پنهان کرده و همین باعث میشود که اعتیادشان به مرور زمان شدت بسیاری پیدا کند. گزینه مشاوره اعتیاد تلفنی این امکان را در اختیار افراد قرار میدهد که راحت تر بر این مشکل غلبه کنند و به موقع برای دریافت مشاوره تخصصی اقدام نمایند. این جلسات از نظر ساختار و محتوا فرقی با جلسات حضوری ندارند و میتوانند تا حد زیادی فرایند درمان اعتیاد را تسهیل بخشند.
مزیتها و محدودیتهای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی
مشاوره ترک اعتیاد در حالت عادی میتواند با حضور سایر افراد درگیر اعتیاد یا با حضور اعضای خانواده برگزار شود. در حالی که در جلسات مشاوره تلفنی این امکان وجود ندارد با این حال مزیتهای این روش نسبت به محدودیتهای آن بسیار بیشتر است. برای مثال شما از هرجای کشور میتوانید با بهترین متخصصان تماس بگیرید و از جدیدترین متودهای ترک اعتیاد مطلع شوید. این امر باعث میشود که در اموری نظیر وقت و هزینه نیز صرفه جویی کنید و از پرداختن به روشهای محکوم به شکست اجتناب نمایید.
ملاکهای انتخاب مراکز مشاوره ترک اعتیاد تلفنی
اعتیاد یکی از شدیدترین آسیبهای روانی و اجتماعی است که میتواند پیامدهای بسیار زیادی را برای فرد و اطرافیان او به همراه بیاورد. اگر افراد نتوانند راهنمای درستی در مسیر ترک برای خود انتخاب کنند ممکن است درگیر شکستهای مکرر شوند و همین امر با تضعیف اعتماد به نفس، اعتیاد آنها را شدت ببخشد. در نتیجه بسیار اهمیت دارد که بتوانید از افراد متخصص و مطلعی کمک بگیرید و از مشورت گرفتن با افراد غیرکارشناس خودداری نمایید. بسیاری از افراد ممکن است به بهانه ترک اعتیاد شما را به مصرف موادی ترغیب نمایند که باعث وابستگی هرچه بیشتر شما شده و اوضاع را وخیم تر کند. در نتیجه لازم است حتما در این زمینه هوشیار باشید.
برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد از متخصصین حرفهای لازم است با مراکز مشاورهای تماس بگیرید که از نهادهایی نظیر بهزیستی یا سازمان نظام روانشناسی مجوز رسمی برای فعالیت داشته باشند. روانشناسان، مشاوران و مددکاران دوره دیده در زمینه اعتیاد از جمله متخصصینی هستند که در این مراکز میتوانند به شما خدمات رسانی کنند و اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهند. مرکز مشاوره روانشناسی آواژه با دارا بودن کادری مجرب و تایید شده به شما خدمات درمانی ارائه میدهد.
سوالات متداول
امروزه در اکثر موارد متخصصان روشهای سرپایی برای ترک اعتیاد را پیشنهاد میدهند. در نتیجه شما میتوانید با استفاده از مشاوره تلفنی و در منزل نیز ترک اعتیاد را شروع کنید. با این حال در برخی شرایط نظیر وقتی که فرد در خانه از حمایت چندانی برخوردار نسیت یا مشکلات پزشکی خاصی وجود دارد ممکن است روشهای بستری ارجحیت پیدا کنند. برای تصمیم گیری در این زمینه لازم است با یک متخصص در این زمینه مشورت کرده و مسائلی نظیر نوع ماده مصرفی، میزان، مدت مصرف و مشکلات جسمانی خود را با او در میان بگذارید.
دوران نوجوانی برهه حساسی است. اگر نتوانید در این دوران تعاملات مناسبی با فرزندتان برقرار کنید ممکن است بحرانها و تنشهای متعددی در خانواده تان پدید آید. به همین خاطر اگر احساس میکنید فرزندتان درگیر اعتیاد شده ابتدا باید با یک متخصص مشورت کنید و علائمی که باعث شده شما به اعتیاد مشکوک شوید را با او در میان بگذارید. توجه داشته باشید که هرگز نباید بی گدار به آب بزنید و ناگهان فرزندتان را به اعتیاد متهم نکنید.